Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Καλή αρχή

Μη έχοντας κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνω δημιούργησα ένα δικό μου blog, όπως έμαθα στην πορεία ότι ονομάζεται. Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή θέμα προς συζήτηση αλλά στην πορεία θα βρούμε. Κάτι που μας προβληματίζει, μας κάνει χαρούμενους, λυπημένους ή οτιδήποτε άλλο, έχω τη διάθεση να το μοιραστώ μαζί σας. Πολλά είναι τα πράγματα που δε μας αρέσουν, που μας κάνουν να γελάμε, να κλαίμε, να σκεφτόμαστε...Όλα αυτά μαζί κάνουν τη ζωή! Τη ζωή που δεν πρέπει να προσπαθούμε να αλλάξουμε αλλά να απολαύσουμε ως το τελευταίο λεπτό! Κάθε μέρα είναι διαφορετική, το ίδιο και κάθε άνθρωπος, και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται!Ως πριν λίγο καιρό χαλούσα τη διάθεση μου για ανθρώπους και για πράγματα τα οποία δεν αλλάζουν! Το κατάλαβα λίγο αργά, στην πορεία...Δεν μπορούμε να κάνουμε το κάθετι ή τον καθένα όπως θέλουμε εμείς.Ο καθένας ας ζει όπως θέλει και ας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Μην αναλώνετε ενέργεια στο να αλλάξετε κάτι, γιατί ίσως είναι μάταιο! Ευχαριστούμε το Θεό, για ότι απλόχερα και με πολλή αγάπη μας προσφέρει και δεν έχουμε ως στόχο να κρίνουμε ή μάλλον να επικρίνουμε, τους υπόλοιπους.

4 σχόλια:

  1. Kali arxi pilaki mou !!!eimai sigouri pos tha vroume polla themata gia sizitisi!!!etoimazo ki ego to blog mou ke elpizo na mirazomaste polla pragmata!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου Μέλισσα,

    Οι εναλλαγές χαρας και λύπης στη ζωή είναι ο τρόπος να μπορέσουμε να καταλάβουμε και να εκτιμήσουμε την ομορφιά της! Φτάνει μόνο να έχουμε τη δύναμη να σηκωθούμε ξανά, να χαμογελάσουμε και να πάμε παρακάτω "σαν έτοιμοι από καιρό'' για άλλες χαρές, αλλά και λύπες ή στεναχώριες.
    Ξέρεις όμως πιο είναι το πιο σημαντικό; Να μπορείς όλα αυτά, καλά ή κακά να τα μοιράζεσαι με άλλους. Είτε λέγονται φίλοι, συγγενείς, σύζυγοι ή εραστές... Τότε μόνο η χαρά αποκτά σημασία και η λύπη απαλίνεται!
    Κι όλοι οι υπόλοιποι, ας μην έχουν για μας καμιά σημασία. Η γνώμη τους, τα σχόλια τους, η ιδέα τους για μας δεν είναι δικό μας πρόβλημα, αλλά δικό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή μέλισσα. Καλωσήρθες στη μπλογκογειτονιά. Οι αλλαγές είναι όμορφες και δίνουν νόημα στη ζωή. Ε; Τι λες; :)
    Αμελίνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλώς ήρθες στην βλογόσφαιρα!!!!!!!!!
    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή